SPECIAL: Mike Tyson përshëndet shqiptarët në këtë mënyrë

boksieri amerikan, Mike Tyson ose siç njihet ndryshe “njeriu i he kurt” me një gjest të bërë së fundmi, ka bërë krenarë shumë shqiptarë.

Mjeku shqiptar në Amerikë, Marjo Ademaj, së fundmi ka pasur mundësinë të takojë boksierin e famshëm dhe sigurisht nuk mund të rrinte pa e bërë një foto me të. Megjithatë mënyra e fotos ka qenë e veçantë, pasi Marjo Ademaj dhe Mike Tyson bëjnë shqiponjën me dy krena.